Slovenija > Črna kronika
65 ogledov

V Hrastniku najdena dva mrtva

Truplo Shutterstock
Na območju Hrastnika so morali gasilci v eni uri dvakrat vlomiti v poslopje, v katerem je bila mrtva oseba.

V Hrastniku so včeraj zvečer našli dva mrtva človeka. Obakrat so morali ob navzočnosti policistov posredovati gasilci, ki so vdrli v garažo oziroma stanovanje, kažejo podatki Uprave RS za zaščito in reševanje.

Prvič so posredovali okoli 21.30. V naselju Turje so odprli vrata garaže, v kateri je bila mrtva oseba.

Drugič so morali na delo že po slabi uri, malo pred 22.30. S tehničnim posegom so odprli vrata stanovanja ter omogočili vstop reševalcem nujne medicinske pomoči, ki so v stanovanju v Novem domu našli mrtvo osebo.

Policija: Primera nista povezana

Za dodatna pojasnila smo prosili Policijsko upravo Ljubljana, kjer so nam pojasnili, da primera nista povezana. O domnevni smrti moškega in ženske so bili policisti obveščeni s strani občanov.

Z opravljenim ogledom kraja dogodka in zbranimi obvestili ni bilo ugotovljeno, da bi bili smrti posledici kaznivih dejanj. V obeh primerih bodo o ugotovitvah obvestili pristojno tožilstvo.

Komentarjev 4
  • Robert Briški 09:00 06.april 2013.

    pište koliko samomorov se zgodi v sloveniji a mate cenzuro folk je na konc pa dejmo se že zbudit a nas bojo kr gazl

  • Žurnalček 15:27 05.april 2013.

    To sliko naj dajo , ko poročajo o nesrečah , ko je vzrok prehitra ali pijana vožnja, ne pa tu , ko že sam članek nima absolurno nobenega smisla. V LJ so Žalečanski našli 5 mrtvih in to vsak dan ...prikaži več . Človek se sprašuje , če v Hrastniku sploh lahko umreš , ne da bi postal novica dneva .

  • heavyd 11:41 05.april 2013.

    Folk dela samomore zaradi stiske ..Zoki pa vlada Sloveniji. To je živa groza.