V jutranji nesreči več vozil

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
V prometni nesreči, ki se je nekaj po 6.30 zgodila v Paki pri Velenju, je bilo po prvih podatkih policije udeleženih šest vozil.
Oglej si celoten članek

Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Slovenj Gradca proti Velenju. Dva voznika so reševalci odpeljali v ZD Velenje, so sporočili iz PU Celje, kjer vse pozivajo k previdnosti v prometu.

Voznik osebnega vozila, ki je danes zjutraj vozil iz Slovenj Gradca proti Velenju, je iz za zdaj še neznanega vzroka zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebno vozilo, ki je takrat pripeljalo nasproti.

Zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo je prišlo še do trčenja štirih vozil. Dva voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v Zdravstveni dom (ZD) Velenje, stopnje poškodb še niso znane, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Celje.

Ob tem so pozvali vse udeležence v cestnem prometu, da naj bodo pri vožnji še posebej strpni in previdni v tem obdobju, ko so bolnišnice in zdravstveno osebje že tako zelo obremenjeni zaradi širjenja novega koronavirusa. Udeležence v cestnem prometu pozivajo, naj skrbijo za svojo varnost in varnost vseh ostalih udeležencev v cestnem prometu.

Slovenija Policija: Ne kličite 113, to je številka za nujne klice

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:30 21. Oktober 2020.

    a še vedno se temu reče "iz neznanega razloga zapeljal na levo"? .. hmm #gsm #sms

  • 11:16 21. Oktober 2020.

    Kaj se pa čudite? Čedalje več bo pokalo, čedalje več bo maltretiranja otrok in žensk, čedalje več bo samomorov! Dokler …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.