Slovenija
2102 ogledov

V jutranji nesreči več vozil

Prometna nesreča Andrej Leban
V prometni nesreči, ki se je nekaj po 6.30 zgodila v Paki pri Velenju, je bilo po prvih podatkih policije udeleženih šest vozil.

Prometno nesrečo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Slovenj Gradca proti Velenju. Dva voznika so reševalci odpeljali v ZD Velenje, so sporočili iz PU Celje, kjer vse pozivajo k previdnosti v prometu.

Voznik osebnega vozila, ki je danes zjutraj vozil iz Slovenj Gradca proti Velenju, je iz za zdaj še neznanega vzroka zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v osebno vozilo, ki je takrat pripeljalo nasproti.

Zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo je prišlo še do trčenja štirih vozil. Dva voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v Zdravstveni dom (ZD) Velenje, stopnje poškodb še niso znane, so sporočili iz Policijske uprave (PU) Celje.

Ob tem so pozvali vse udeležence v cestnem prometu, da naj bodo pri vožnji še posebej strpni in previdni v tem obdobju, ko so bolnišnice in zdravstveno osebje že tako zelo obremenjeni zaradi širjenja novega koronavirusa. Udeležence v cestnem prometu pozivajo, naj skrbijo za svojo varnost in varnost vseh ostalih udeležencev v cestnem prometu.

policija Slovenija zaščitne maske Slovenija Policija: Ne kličite 113, to je številka za nujne klice

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • pesnik51 11:30 21.oktober 2020.

    a še vedno se temu reče "iz neznanega razloga zapeljal na levo"? .. hmm #gsm #sms

  • Avatar ovca
    ovca 11:16 21.oktober 2020.

    Kaj se pa čudite? Čedalje več bo pokalo, čedalje več bo maltretiranja otrok in žensk, čedalje več bo samomorov! Dokler folku res ne prekipi...