V Lidlovem ajvarju tujki, neprimerni za prehrano

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V ajvarju, ki ga je mogoče kupiti v Lidlu, so našli tujke, ki niso primerni za prehrano ljudi, zato ga preventivno umikajo iz prodaje.
Oglej si celoten članek

Podjetje Lidl izvaja odpoklic izdelka ajvar, blagovne znamke chira. Analiza nekaterih vzorcev izdelka je pokazala vsebnost tujkov rastlinskega in nerastlinskega izvora, ki niso primerni za prehrano ljudi, zato Lidl omenjeni artikel preventivno umika iz prodaje, so sporočili iz podjetja.

Podjetje hkrati poziva vse kupce ajvarja chira z lot številko 241312 in rokom uporabnosti 31. december 2015, da ga vrnejo v najbližjo trgovino Lidl, kjer bodo tudi brez predložitve računa dobili povrnjeno celotno kupnino.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:03 22. Oktober 2013.

    Jaz ne zaupam najblj temu kar se prodaja v teh diskontih. Kakorkoli že, še zmeraj imam več zaupanja v naše …

  • 21:51 21. Oktober 2013.

    Pa tako neverjetno nekateri hvalite te Lidlove in Hoferjeve trgovine. Še en dokaz več kakšen klump prodajajo v teh trgovinah. …

  • 19:10 21. Oktober 2013.

    rajši kupim en slovenski ajvar kot pet lidlovih, otroci se redijo od slabe hrane

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.