V Ljubljani in okolici zasegli kopico heroina in kokaina

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Poleg drog so policisti našli več tisoč evrov gotovine.
Oglej si celoten članek

Kriminalisti  Policijske uprave Ljubljana so na podlagi odredbe pristojnega sodišča opravili dve hišni preiskavi na območju Viča in okolici Medvod. 

V hišnih preiskavah pri 23-letniku in 44-letniku so bile odkrite različne snovi za katere se sumi, da gre za prepovedane droge.

Zakaj? Na tem slovenskem trgu ni nobene inflacije

Odkrili so več kot en kilogram rjave prašnate snovi (sum, da gre za heroin), nekaj čez 100 gramov bele prašnate snovi (sum, da gre za kokain), ter 4 manjše zavojčke snovi za katere se sumi, da gre za prepovedane snovi v športu. Prav tako so zasegli več tisoč evrov gotovine ter pripomočke za preprodajo prepovedane droge.

Foto: PU Ljubljana droga zaseg

Obema osumljenima je bila odvzeta prostost in sta bila privedena pred preiskovalnega sodnika zaradi suma storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu, ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. Zoper oba je bil odrejen pripor.

Foto: PU Ljubljana heroin zaseg

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:27 21. September 2022.

    Levaki pa v jok… ostali brez dnevne doze!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.