V Ljubljani incident med tujimi državljani

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
Sprlo se je šest tujih državljanov.
Oglej si celoten članek

Na Ilirski ulici v Ljubljani je danes popoldne prišlo do spora šestih tujih državljanov, med dvema pa je prišlo tudi do fizičnega obračuna. Pri tem je državljan Libije zagrabil kolo, ga vrgel in zadel tam parkiran osebni avtomobil, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Policisti so prijeli dva vpletena.

Do spora in fizičnega obračuna je prišlo potem, ko sta se državljana Libije in Palestine zadrževala na Ilirski ulici, k njima pa je pristopila skupina štirih moških, prav tako tujih državljanov.

Okoli 17. ure so bili nato policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru in so na kraju takoj posredovali. Kot so še sporočili z ljubljanske policijske uprave, so policisti ob posredovanju prijeli dve osebi, ostali pa so se še pred tem razbežali.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in identifikacijo vpletenih v incident.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 09:01 18. Julij 2018.

    Izgnat to golazen nagravžno, kurbe napokat na trajekte in vozi tja od koder si prišel. Tisti, ki zagovarja te izmečke …

  • ode
    08:31 18. Julij 2018.

    Tak podatek so dobili od Policije. Z24 pa, kot tudi nekateri drugi mediji, ponižno, brez dodatnih vprašanj, za njimi ponovi, …

  • 06:53 18. Julij 2018.

    obračun med doktorji znanosti ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.