Slovenija > Črna kronika
6594 ogledov

V Ljubljani incident med tujimi državljani

Policija Gregor Prebil
Sprlo se je šest tujih državljanov.

Na Ilirski ulici v Ljubljani je danes popoldne prišlo do spora šestih tujih državljanov, med dvema pa je prišlo tudi do fizičnega obračuna. Pri tem je državljan Libije zagrabil kolo, ga vrgel in zadel tam parkiran osebni avtomobil, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. Policisti so prijeli dva vpletena.

Do spora in fizičnega obračuna je prišlo potem, ko sta se državljana Libije in Palestine zadrževala na Ilirski ulici, k njima pa je pristopila skupina štirih moških, prav tako tujih državljanov.

Okoli 17. ure so bili nato policisti obveščeni o kršitvi javnega reda in miru in so na kraju takoj posredovali. Kot so še sporočili z ljubljanske policijske uprave, so policisti ob posredovanju prijeli dve osebi, ostali pa so se še pred tem razbežali.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil in identifikacijo vpletenih v incident.

Komentarjev 10
  • alen04 09:01 18.julij 2018.

    Izgnat to golazen nagravžno, kurbe napokat na trajekte in vozi tja od koder si prišel. Tisti, ki zagovarja te izmečke naj jih posvoji!!!!!

  • ode 08:31 18.julij 2018.

    Tak podatek so dobili od Policije. Z24 pa, kot tudi nekateri drugi mediji, ponižno, brez dodatnih vprašanj, za njimi ponovi, kot papiga, ker že MORAJO objaviti - zaradi drugih. Če bi dobili novico ekskluzivno, je sploh ne bi objavili. Takšnega ...prikaži večga načina poročanja bo čezdalje več. Strah se je vkoreninil v Policijo, medije, politike...Samo še slabše bo.

  • miki1234 06:53 18.julij 2018.

    obračun med doktorji znanosti ?