V Ljubljani parkiranje plačljivo dlje časa

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Parkiranje v središču Ljubljane bo od novega leta plačljivo dve uri dlje - med tednom do 20. in ob sobotah do 15. ure.
Oglej si celoten članek

Parkiranje v središču bo od novega leta plačljivo dve uri dlje, med tednom do 20. in ob sobotah do 15. ure, ker želijo zagotoviti parkirna mesta za stanovalce, pravijo na Mestni občini Ljubljana (MOL): “Na podlagi pobud občanov smo ugotovili, da na območjih plačljivega parkiranja vozila obiskovalcev ostajajo dlje od 18. ure in so zato parkirna mesta, ki jih potrebujejo stanovalci, ko se zvečer vrnejo domov, zasedena.”

Poleg tega želijo na MOL spodbujati hojo, kolesarjenje in javni prevoz, to pa pomeni tudi “strožjo parkirno politiko”. Koliko denarja več bodo zaradi tega zaslužili, še niso izračunali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:41 26. Oktober 2013.

    Seveda, dlje... da vidim, piše, prvi dve uri, cena 0,60 centov, vsaka nadaljna je 0,60 centov, ob plačilu parkirnine pa …

  • 12:28 26. Oktober 2013.

    BRAVO vse za guljenje RAJE , da o mestni redarjih - purših ZOKIJA sploh ne govorim , ker že skačejo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.