V lokalu petkrat zabodli 33-letnika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Piranu v lokalu petkrat zabodli 33-letnega Trboveljčana. V soboto so se tepli tudi v lokalu v koprskem nakupovalnem središču.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so bili v nedeljo ob 0.42 obveščeni o pretepu v piranskem lokalu. Vstopilo naj bi pet domačinov in napadlo 44-letnega šefa lokala. Tam je bil tudi gost, 33-letni Trboveljčan, ki ga je eden od domačinov večkrat zabodel v trebuh. Skupina je nato zbežala, Trboveljčana pa so s petimi vbodi odpeljali v izolsko bolnišnico. Domačin je bil lažje poškodovan.

Čez slabo uro so policisti prijeli in pridržali vseh pet domačinov, pri enem od njih, 22-letnem Pirančanu, pa našli in zasegli tudi nož. Kriminalisti obravnavajo kazniva dejanja (poskus uboja, nasilništvo in huda telesna poškodba) in zadevo še preiskujejo, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Množično so se pretepali

V soboto ob 00.24 pa so koprske policiste anonimno obvestili, da se v koprskem nakupovalnem središču pretepajo. Do množičnega prerivanja in pretepanja med varnostniki in obiskovalci je prišlo, ker varnostniki v lokal niso spustili mladoletnega dekleta.

Policisti so pridržali štiri osebe, eden od njih je bil lažje poškodovan, prav tako pa je bil lažje poškodovan tudi eden od varnostnikov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij za razjasnitev vseh okoliščin dogodka.

Dobro uro kasneje so morali policisti spet posredovati v istem lokalu, ker naj bi natakarju zaradi napake na računu grozil 25-letnik iz Ajdovščine. Spor sta zgladila sama in kršitev ni bilo, vendar pa se je v postopek na kraju vmešal še 16-letni mladenič, ki ni upošteval odredb policistov ter enega celo odrinil. Kršitelja iz okolice Ajdovščine so pridržali in mu izdali plačilni nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 17:39 20. Februar 2012.

    Vseh pet bi morali obsoditi zaradi namernega kaznivega dejanja, saj s takim nožem drugače ne hodiš okrog.

  • 16:40 20. Februar 2012.

    Pa kaj je narobe z ljudmi?!! Ne vem, a so res tako kratke pameti, da mislijo, da se ljudje kar …

  • zic
    16:23 20. Februar 2012.

    ti pa zgelda ne živiš v realnem svetu ali pa se delaš neumnega!?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.