Slovenija > Črna kronika
26 ogledov

V lokalu petkrat zabodli 33-letnika

Žurnal24 main
V Piranu v lokalu petkrat zabodli 33-letnega Trboveljčana. V soboto so se tepli tudi v lokalu v koprskem nakupovalnem središču.

Koprski policisti so bili v nedeljo ob 0.42 obveščeni o pretepu v piranskem lokalu. Vstopilo naj bi pet domačinov in napadlo 44-letnega šefa lokala. Tam je bil tudi gost, 33-letni Trboveljčan, ki ga je eden od domačinov večkrat zabodel v trebuh. Skupina je nato zbežala, Trboveljčana pa so s petimi vbodi odpeljali v izolsko bolnišnico. Domačin je bil lažje poškodovan.

Čez slabo uro so policisti prijeli in pridržali vseh pet domačinov, pri enem od njih, 22-letnem Pirančanu, pa našli in zasegli tudi nož. Kriminalisti obravnavajo kazniva dejanja (poskus uboja, nasilništvo in huda telesna poškodba) in zadevo še preiskujejo, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Množično so se pretepali

V soboto ob 00.24 pa so koprske policiste anonimno obvestili, da se v koprskem nakupovalnem središču pretepajo. Do množičnega prerivanja in pretepanja med varnostniki in obiskovalci je prišlo, ker varnostniki v lokal niso spustili mladoletnega dekleta.

Policisti so pridržali štiri osebe, eden od njih je bil lažje poškodovan, prav tako pa je bil lažje poškodovan tudi eden od varnostnikov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem informacij za razjasnitev vseh okoliščin dogodka.

Dobro uro kasneje so morali policisti spet posredovati v istem lokalu, ker naj bi natakarju zaradi napake na računu grozil 25-letnik iz Ajdovščine. Spor sta zgladila sama in kršitev ni bilo, vendar pa se je v postopek na kraju vmešal še 16-letni mladenič, ki ni upošteval odredb policistov ter enega celo odrinil. Kršitelja iz okolice Ajdovščine so pridržali in mu izdali plačilni nalog.

Komentarjev 5
  • vest 17:39 20.februar 2012.

    Vseh pet bi morali obsoditi zaradi namernega kaznivega dejanja, saj s takim nožem drugače ne hodiš okrog.

  • Genius 16:40 20.februar 2012.

    Pa kaj je narobe z ljudmi?!! Ne vem, a so res tako kratke pameti, da mislijo, da se ljudje kar tako štihajo in da jo bodo odnesli brez sankcij. Še na divjem zahodu ni bilo tako.

  • zic 16:23 20.februar 2012.

    ti pa zgelda ne živiš v realnem svetu ali pa se delaš neumnega!?