V Mariboru kradla, kot bi to počela butec in butec

Foto: Profimedia jim carrey jeff daniels butec in butec Foto: Žurnal24 razno 07.11.12. tv, butec
Včeraj dopoldan sta v trgovino z usnjenimi izdelki na območju policijske postaje Gorišnica, prišla dva moška.
Oglej si celoten članek

"En od njiju je zamotil prodajalko s tem, da se je zanimal za žensko usnjeno jakno, zaradi česar ga je prodajalka pospremila na ženski oddelek. Drugi je v tem času odšel na moški oddelek in tam odtujil štiri moške usnjene jakne. Odtujene jakne je odložil na zadnji sedež osebnega avtomobila, ki je bil parkiran pred prodajalno, vendar je to opazila prodajalka. Stekla je za njim, in iz opisanega vozila vzela odtujene jakne nazaj, tako, da materialna škoda ni nastala," dogodek opisujejo na mariborski policijski upravi. 

Sledil je bizaren zaplet. "Moški, ki je bil pri vozilu se je nato zaklenil vanj, drugi, ki je prišel iz trgovine do vozila pa je dejal da je vozilo njegovo in da moškega v vozilu ne pozna," so sporočili policisti, ki so jo hitro postavili na laž. Ugotovili so, "da sta se Mariborčana, stara 43 in 50 let skupaj pripeljala do prodajalne in da sta se pred tem združila z namenom izvrševanja tatvin."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:57 3. Oktober 2018.

    Res idiotska kraja ! Lepo prideš v trgovino ,kupiš kar želiš in plačaš z kreditno kartico ,ki se kasneje izkaže …

  • 13:53 3. Oktober 2018.

    Ah to pa ni nic cudnega.Koliko so pa pokradli Jansa,Jankovic,Kangler in mnogo drugi pa jih drzava vedno opere krivde oz.drzava …

  • 13:43 3. Oktober 2018.

    A za take idiote velja pregovor; bolj star bolj nor.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.