Slovenija > Črna kronika
4308 ogledov

V Mariboru kradla, kot bi to počela butec in butec

jim carrey jeff daniels butec in butec
1/2
Profimedias
Včeraj dopoldan sta v trgovino z usnjenimi izdelki na območju policijske postaje Gorišnica, prišla dva moška.

"En od njiju je zamotil prodajalko s tem, da se je zanimal za žensko usnjeno jakno, zaradi česar ga je prodajalka pospremila na ženski oddelek. Drugi je v tem času odšel na moški oddelek in tam odtujil štiri moške usnjene jakne. Odtujene jakne je odložil na zadnji sedež osebnega avtomobila, ki je bil parkiran pred prodajalno, vendar je to opazila prodajalka. Stekla je za njim, in iz opisanega vozila vzela odtujene jakne nazaj, tako, da materialna škoda ni nastala," dogodek opisujejo na mariborski policijski upravi. 

Sledil je bizaren zaplet. "Moški, ki je bil pri vozilu se je nato zaklenil vanj, drugi, ki je prišel iz trgovine do vozila pa je dejal da je vozilo njegovo in da moškega v vozilu ne pozna," so sporočili policisti, ki so jo hitro postavili na laž. Ugotovili so, "da sta se Mariborčana, stara 43 in 50 let skupaj pripeljala do prodajalne in da sta se pred tem združila z namenom izvrševanja tatvin."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Avatar Leon
    Leon 13:57 03.oktober 2018.

    Res idiotska kraja ! Lepo prideš v trgovino ,kupiš kar želiš in plačaš z kreditno kartico ,ki se kasneje izkaže za ponarejeno ali ukradena .Še enostavneje pa je ,da odkupiš od DUTB celo trgovino brez 1 evra v žepu ,razprodaš ...prikaži več kolekcijo in si ustvariš kapital . Top SLO -FUCK-TOR .

  • borut08 13:53 03.oktober 2018.

    Ah to pa ni nic cudnega.Koliko so pa pokradli Jansa,Jankovic,Kangler in mnogo drugi pa jih drzava vedno opere krivde oz.drzava elitnim lopovom drzi stango malega cloveka,ki se drzne upirat pa unicujejo in so vsi proti njemu.

  • alen04 13:43 03.oktober 2018.

    A za take idiote velja pregovor; bolj star bolj nor.