"V mesto pripeljal s 150 km/h"

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Včeraj zvečer se je v Trebnjem zgodila prometna nesreča, v kateri na srečo ni bilo ranjenih. Voznik osebnega vozila naj bi v mesto pripeljal s 150 km/h, zapeljal s ceste in trčil v kamnito ograjo.
Oglej si celoten članek
Fotografije nesreče si oglejte TUKAJ.

"V sredo okoli sedme ure zvečer je na Gubčevi cesti v Trebnjem osebno vozilo znamke Seat zapeljalo s ceste, podrlo dva stebra ulične razsvetljave in se zaletelo v kamnito ograjo. Pri tem se ni nihče poškodoval," so nam sporočili iz PU Novo mesto.

"Zgodila se je naravnost nora prometna nesreča. Trezna ali vinjena oseba, za zdaj še ni znano, je vozila s preveliko hitrostjo, nakar mu je na Gubčevi cesti drugi avtomobil, ki je pripeljal z desne, povsem zaprl pot," nam je sporočil bralec Božo.

V mesto pridirjal s 150 km/h
Voznik se je po bralčevih besedah želel izogniti trčenju tako, da je zapeljal v ozko pot, malo večji pločnik, zaščiten z ograjo, ki je sicer namenjen izključno pešcem in kolesarjem. "Po izjavah očividcev naj bi povzročitelj nesreče v mesto pripeljal s približno 150 kilometri na uro," doda ogorčen bralec.

Na srečo ni bil nihče telesno poškodovan, nastala pa je materialna škoda – uničena javna razsvetljava za kolesarje in pešce, povsem uničen avtomobil, uničeno je okrasno grmovje, delno pa so poškodovani tudi robniki, je še sporočil bralec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.