Slovenija > Črna kronika
14 ogledov

"V mesto pripeljal s 150 km/h"

1/4
Žurnal24 main
Včeraj zvečer se je v Trebnjem zgodila prometna nesreča, v kateri na srečo ni bilo ranjenih. Voznik osebnega vozila naj bi v mesto pripeljal s 150 km/h, zapeljal s ceste in trčil v kamnito ograjo.
Fotografije nesreče si oglejte TUKAJ.

"V sredo okoli sedme ure zvečer je na Gubčevi cesti v Trebnjem osebno vozilo znamke Seat zapeljalo s ceste, podrlo dva stebra ulične razsvetljave in se zaletelo v kamnito ograjo. Pri tem se ni nihče poškodoval," so nam sporočili iz PU Novo mesto.

"Zgodila se je naravnost nora prometna nesreča. Trezna ali vinjena oseba, za zdaj še ni znano, je vozila s preveliko hitrostjo, nakar mu je na Gubčevi cesti drugi avtomobil, ki je pripeljal z desne, povsem zaprl pot," nam je sporočil bralec Božo.

V mesto pridirjal s 150 km/h
Voznik se je po bralčevih besedah želel izogniti trčenju tako, da je zapeljal v ozko pot, malo večji pločnik, zaščiten z ograjo, ki je sicer namenjen izključno pešcem in kolesarjem. "Po izjavah očividcev naj bi povzročitelj nesreče v mesto pripeljal s približno 150 kilometri na uro," doda ogorčen bralec.

Na srečo ni bil nihče telesno poškodovan, nastala pa je materialna škoda – uničena javna razsvetljava za kolesarje in pešce, povsem uničen avtomobil, uničeno je okrasno grmovje, delno pa so poškodovani tudi robniki, je še sporočil bralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.