V mestu rož si manejo oči

Foto: Žurnal24 Kot pravi Janez Jager, zunajhotelska ponudba v Portorožu žal ne sledi hotelski.
Z marcem se na Obali začenja prava sezona kongresov. Preverili smo, koliko so zaradi kongresne dejavnosti zasedeni glavni portoroški hoteli.
Oglej si celoten članek

V petek se odpira Grand hotel Bernardin, ki je bil od začetka januarja zaprt. Tudi v hotelih LifeClass in Metropol Group se pripravljajo na sezono kongresov, ki se začne marca, januarja in februarja pa v Portorožu bolj ali manj vlada zatišje. "Največ dogodkov bomo gostili od aprila do junija in nato spet septembra in oktobra," razlaga Alen Miloševič iz Metropol Groupa. V hotelih LifeClass pa so zadovoljni že s trenutno zasedenostjo. "Vse je v skladu z našimi pričakovanji," zagotavlja Janez Jager.

Preboj © grafika Žurnal24

 
Druga ponudba slabša
Medtem ko v Metropolovih hotelih prevladujejo domači gostje, v LifeClassu pravijo, da k njim prihajajo ljudje iz različnih delov Evrope. Jager potoži le, da zunajhotelska ponudba ne sledi hotelski.

Kongresniki zasedeni
"Kongresni gostje so običajno prezasedeni, da bi se prepuščali razvajanju z masažami in wellnessom," pravi Gojko Šaranovič iz kozmetičnega salona Moretti na Bernardinu. Obeta pa si, da bodo Hoteli Bernardin s svojim centrom tajske masaže, ki ga načrtujejo do poletja, privabili še več takih gostov, ki bodo prišli na oddih.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.