Slovenija
90 ogledov

V mestu rož si manejo oči

Kot pravi Janez Jager, zunajhotelska ponudba v Portorožu žal ne sledi hotelski. Žurnal24 main
Z marcem se na Obali začenja prava sezona kongresov. Preverili smo, koliko so zaradi kongresne dejavnosti zasedeni glavni portoroški hoteli.

V petek se odpira Grand hotel Bernardin, ki je bil od začetka januarja zaprt. Tudi v hotelih LifeClass in Metropol Group se pripravljajo na sezono kongresov, ki se začne marca, januarja in februarja pa v Portorožu bolj ali manj vlada zatišje. "Največ dogodkov bomo gostili od aprila do junija in nato spet septembra in oktobra," razlaga Alen Miloševič iz Metropol Groupa. V hotelih LifeClass pa so zadovoljni že s trenutno zasedenostjo. "Vse je v skladu z našimi pričakovanji," zagotavlja Janez Jager.

Preboj © grafika Žurnal24

 
Druga ponudba slabša
Medtem ko v Metropolovih hotelih prevladujejo domači gostje, v LifeClassu pravijo, da k njim prihajajo ljudje iz različnih delov Evrope. Jager potoži le, da zunajhotelska ponudba ne sledi hotelski.

Kongresniki zasedeni
"Kongresni gostje so običajno prezasedeni, da bi se prepuščali razvajanju z masažami in wellnessom," pravi Gojko Šaranovič iz kozmetičnega salona Moretti na Bernardinu. Obeta pa si, da bodo Hoteli Bernardin s svojim centrom tajske masaže, ki ga načrtujejo do poletja, privabili še več takih gostov, ki bodo prišli na oddih.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.