V moškega priletel del strehe

Foto: Bralec
Foto: Bralka
V včerajšnjem neurju, ki je odkrivalo strehe in podiralo drevesa, je bilo več ljudi poškodovanih, nekateri tudi huje.
Oglej si celoten članek

Podrta drevesa na Dolenjskem poškodovala 3 ljudi

Črnomaljski policisti je na pomoč poklicala občanka iz Lokev. Ženski sta sedeli pred stanovanjsko hišo, ko se je zaradi močnega vetra podrlo drevo in padlo na 22-letnico. Reševalci so jo odpeljali v bolnišnico in ji oskrbeli poškodovano nogo.

V gozdu na območju Čermonšnjic je v gozdu 38-letni moški s traktorjem pospravljal podrta drevesa, pri čemer se je odlomila veja, prebila zaščito na traktorju in zadela moškega.

V Lokvah pri Črnomlju pa je padlo drevo poškodovalo občanko, ki so jo oskrbeli reševalci in odpeljali v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave Novo Mesto.

Enega Ljubljančana poškodovala veja, v drugega priletel del strehe

V Ljubljani sta bili poškodovani dve osebi. Na 45-letnega moškega, ki je na Kajuhovi ulici pospravljal smeti okoli zabojnikov, je padla veja. Pri tem je utrpel hude poškodbe. V 83-letnega moškega pa je na Ižanski cesti priletel del strehe. Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da so oba poškodovana prepeljali v ljubljanski klinični center.

Poljak se je poškodoval pri reševanju svoje jahte

V Kopru se je poškodoval 62-letni Poljak, ki je v neurju poskušal privezati svojo jahto. Zaradi razburkanega morja in močnih sunkov valov je hotel s silo telesa zavarovati plovilo, ob tem pa si je poškodoval roko. Prepeljali so ga v Splošno bolnišnico Izola, njegovo plovilo pa je potonilo.

Na Celjskem je moški padel s strehe

Med popravilom strehe, ki jo je razkril močan veter, je z višine okoli 4,5 metra padel 44-letni občan Polzele, ki se je pri padcu hudo poškodoval

V Muri še vedno iščejo pogrešanega

Murskosoboške policiste so obvestili o morebitni utopitvi 77-letnega moškega. Domačin se je včeraj popoldne odšel kopat v reko Muro v bližini naselja Petanjci, od takrat pa ga niso več opazili. Policisti ga skupaj z gasilci in potapljači še vedno iščejo, morebitna utopitev pa bi bila lahko posledica neurja.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.