Slovenija
29 ogledov

V moškega priletel del strehe

neurje Bralka
V včerajšnjem neurju, ki je odkrivalo strehe in podiralo drevesa, je bilo več ljudi poškodovanih, nekateri tudi huje.

Podrta drevesa na Dolenjskem poškodovala 3 ljudi

Črnomaljski policisti je na pomoč poklicala občanka iz Lokev. Ženski sta sedeli pred stanovanjsko hišo, ko se je zaradi močnega vetra podrlo drevo in padlo na 22-letnico. Reševalci so jo odpeljali v bolnišnico in ji oskrbeli poškodovano nogo.

V gozdu na območju Čermonšnjic je v gozdu 38-letni moški s traktorjem pospravljal podrta drevesa, pri čemer se je odlomila veja, prebila zaščito na traktorju in zadela moškega.

V Lokvah pri Črnomlju pa je padlo drevo poškodovalo občanko, ki so jo oskrbeli reševalci in odpeljali v bolnišnico, so sporočili s Policijske uprave Novo Mesto.

Enega Ljubljančana poškodovala veja, v drugega priletel del strehe

V Ljubljani sta bili poškodovani dve osebi. Na 45-letnega moškega, ki je na Kajuhovi ulici pospravljal smeti okoli zabojnikov, je padla veja. Pri tem je utrpel hude poškodbe. V 83-letnega moškega pa je na Ižanski cesti priletel del strehe. Z ljubljanske policijske uprave so sporočili, da so oba poškodovana prepeljali v ljubljanski klinični center.

Poljak se je poškodoval pri reševanju svoje jahte

V Kopru se je poškodoval 62-letni Poljak, ki je v neurju poskušal privezati svojo jahto. Zaradi razburkanega morja in močnih sunkov valov je hotel s silo telesa zavarovati plovilo, ob tem pa si je poškodoval roko. Prepeljali so ga v Splošno bolnišnico Izola, njegovo plovilo pa je potonilo.

Na Celjskem je moški padel s strehe

Med popravilom strehe, ki jo je razkril močan veter, je z višine okoli 4,5 metra padel 44-letni občan Polzele, ki se je pri padcu hudo poškodoval

V Muri še vedno iščejo pogrešanega

Murskosoboške policiste so obvestili o morebitni utopitvi 77-letnega moškega. Domačin se je včeraj popoldne odšel kopat v reko Muro v bližini naselja Petanjci, od takrat pa ga niso več opazili. Policisti ga skupaj z gasilci in potapljači še vedno iščejo, morebitna utopitev pa bi bila lahko posledica neurja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.