V Moskvi ga je zadržal falcon

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Sinoči bi morala delegacija s premierko Bratušek in ministrom Jakičem s falconom prileteti iz Moskve, vendar jih je zaustavila tehnična napaka na letalu.
Oglej si celoten članek

Za včeraj zvečer je bil načrtovan let falcona z delegacijo predsednice vlade Alenke Bratušek in obrambnim ministrom Romanom Jakičem z letališča v Moskvi proti Ljubljani.

"Pri pripravi letala za polet je posadka letala zaznala težave na desnem motorju. Piloti in tehnično osebje so ob tem izvedli vse predpisane procedure in o težavah obvestili pogodbenega serviserja, ki bo danes na letališču v Moskvi pregledal motor letala," so sporočili z obrambnega ministrstva.

Po prvih ocenah bi lahko bile vzrok za nastalo situacijo nizke temperature na letališču.

Pojavila so se namreč namigovanja, da naj bi Jakič vedel za današnje hišne preiskave, ki potekajo na njegovem domu v Ljubljani, in da se zato sinoči ni vrnil v Slovenijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 14:21 11. December 2013.

    "Pokvaril" se je Falkon, pa mraz je in "ne morejo" poleteti. V resnici čakajo, da pade mrak, pristali pa bodo …

  • 14:19 11. December 2013.

    Minister za obrambo človek, ki je bil v 90. letih proti lastni slovenski vojski, minister za notranje zadeve je človek, …

  • 12:20 11. December 2013.

    najprej so falkona dali v najem, kjer so ga uničili in počakali, da se vse skupaj skozi leta ohladi. sedaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.