Slovenija
14 ogledov

V Moskvi ga je zadržal falcon

Jakič poletel s falconom Twitter
Sinoči bi morala delegacija s premierko Bratušek in ministrom Jakičem s falconom prileteti iz Moskve, vendar jih je zaustavila tehnična napaka na letalu.

Za včeraj zvečer je bil načrtovan let falcona z delegacijo predsednice vlade Alenke Bratušek in obrambnim ministrom Romanom Jakičem z letališča v Moskvi proti Ljubljani.

"Pri pripravi letala za polet je posadka letala zaznala težave na desnem motorju. Piloti in tehnično osebje so ob tem izvedli vse predpisane procedure in o težavah obvestili pogodbenega serviserja, ki bo danes na letališču v Moskvi pregledal motor letala," so sporočili z obrambnega ministrstva.

Po prvih ocenah bi lahko bile vzrok za nastalo situacijo nizke temperature na letališču.

Pojavila so se namreč namigovanja, da naj bi Jakič vedel za današnje hišne preiskave, ki potekajo na njegovem domu v Ljubljani, in da se zato sinoči ni vrnil v Slovenijo.

Komentarjev 8
  • jocif 14:21 11.december 2013.

    "Pokvaril" se je Falkon, pa mraz je in "ne morejo" poleteti. V resnici čakajo, da pade mrak, pristali pa bodo šele, ko bo z letališča izginil zadnji novinar, ki bi lahko postavil kakšno neprijetno vprašanje kretenu Jakiču!

  • graff 14:19 11.december 2013.

    Minister za obrambo človek, ki je bil v 90. letih proti lastni slovenski vojski, minister za notranje zadeve je človek, ki je in sesuva slovensko policijo naj si bo s plačno reformo, letalskimi kartami in neupravičenimi prejemki iz državnega proračuna. ...prikaži več Se čudite, zakaj smo nasedli????

  • zlatane 12:20 11.december 2013.

    najprej so falkona dali v najem, kjer so ga uničili in počakali, da se vse skupaj skozi leta ohladi. sedaj pa se vendarle vozijo z letalom, ki si ga niti avstrijci nočejo privoščiti zaradi previsoke cene. potem pa še upajo ...prikaži več zaradi krize uvesti davke, razlog, v preteklosti so zapravljali za falkona, ki še zdaleč ni osamljen primer in kradli, kot srake vsi po vrsti