V nahrbtnikih na plaži celo premoženje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Na plaži dve kraji, ljudje imajo v nahrbtnikih dokumente, denar in mobilne telefone.
Oglej si celoten članek

"Med 14.30 in 15.30 uro je nekdo na plaži v Izoli ukradel nahrbtnik z dokumenti, denarjem in dvema prenosnima telefonoma znamke Samsung. Lastnika sta oškodovana za 550 eurov. Med 16. in 17. uro pa je nekdo na drugi plaži v Izoli ukradel dva nahrbtnika z dokumenti, denarjem oblačili in dvema prenosnima telefonoma znamke LG model G2 in model G4. Lastnici sta oškodovani za 900 eurov," so sporočili policisti koprske policijske uprave. 

Očitno deluje kriminalna združba ... 

"Tudi naša družina je bila dne 1. julija tarča trzne tatvine na mestni plaži v Strunjanu. Odtujili so nam nahrbtnik z oblačili telefonom LG G3, Huawei P7, denarnico s 50 evri in z raznimi dokumenti, oblačili. Po treh urah so na PP Koper dobili prijavo o najdbi nahrbtnika v Semedeli, seveda brez denarja in telefonov. Pišem samo za informacijo, saj na obali očitno deluje kriminalna združba," nas je opozoril bralec.  

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:56 11. Julij 2017.

    na morju se vedno eden ne sme kopat in da čuva stvari,malce komunikacije z sosednjimi ljudi pa tudi ne škodi …

  • 19:56 11. Julij 2017.

    Ok, nekaj evrov rabiš za pijačo/hrano, do tu je še vse OK.<br />Glede dokumentov: po eni strani se ne smeš …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.