Slovenija > Črna kronika
80 ogledov

V nahrbtnikih na plaži celo premoženje

kopanje Saša Despot
Na plaži dve kraji, ljudje imajo v nahrbtnikih dokumente, denar in mobilne telefone.

"Med 14.30 in 15.30 uro je nekdo na plaži v Izoli ukradel nahrbtnik z dokumenti, denarjem in dvema prenosnima telefonoma znamke Samsung. Lastnika sta oškodovana za 550 eurov. Med 16. in 17. uro pa je nekdo na drugi plaži v Izoli ukradel dva nahrbtnika z dokumenti, denarjem oblačili in dvema prenosnima telefonoma znamke LG model G2 in model G4. Lastnici sta oškodovani za 900 eurov," so sporočili policisti koprske policijske uprave. 

Očitno deluje kriminalna združba ... 

"Tudi naša družina je bila dne 1. julija tarča trzne tatvine na mestni plaži v Strunjanu. Odtujili so nam nahrbtnik z oblačili telefonom LG G3, Huawei P7, denarnico s 50 evri in z raznimi dokumenti, oblačili. Po treh urah so na PP Koper dobili prijavo o najdbi nahrbtnika v Semedeli, seveda brez denarja in telefonov. Pišem samo za informacijo, saj na obali očitno deluje kriminalna združba," nas je opozoril bralec.  

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 19:56 11.julij 2017.

    na morju se vedno eden ne sme kopat in da čuva stvari,malce komunikacije z sosednjimi ljudi pa tudi ne škodi in si avtomatsko čuvaš stvari malo eden malo drugi,če si pa samotar pa dokumente pustiš v avtu denarja vzameš le ...prikaži več kolikor boš cca porabil in kupiš nepremočljivo denarnico ali pa kopalke z žepkom ,če na varnost ne misliš pa ti tak malopridnež kaj ukrade in adijo dopust in dobra volja

  • Snežinko 19:56 11.julij 2017.

    Ok, nekaj evrov rabiš za pijačo/hrano, do tu je še vse OK.Glede dokumentov: po eni strani se ne smeš gibati po javnih površinah brez dokumentov, po drugi strani pa pozivajo, naj na plažo ne nosimo s seboj dokumentov...to bi ...prikaži veči rabilo neko bolj strokovno pojasnilo, katera verzija naj drži.AMPAK...!!! seveda telefon je obvezen, ker če 5 minut nisi v stiku s FB se bo svet sesul...bognedaj, da ne bi objavil slikce za vsako malenkost...Tako je ob morebitni kraji škoda hitro na jurju.