V naselju "samo" 80 km/h hitreje

Foto: Žurnal24 (Foto: Barbara Milavec)
Celjski policisti so včeraj na območju, kjer je omejitev 50 km/h, ujeli voznika, ki je vozil 129 km/h.
Oglej si celoten članek

Ne samo alkohol, tudi neprimerna hitrost je zaznamovala včerajšnji dan na štajerskih cestah. Samo na Celjskem so obravnavali osem prometnih nesreč. Zaradi vožnje pod vplivom alkohola so pridržali štiri voznike – dva od njih sta bila udeležena v prometnih nesrečah, ki so se na srečo končale le z materialno škodo.

"Tudi ugotovljene stopnje alkoholiziranosti so bile včeraj zelo visoke. Najvišja je bila 1,26 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka. Eden od voznikov, udeleženih v prometni nesreči, pa je imel 1,17 miligrama alkohola v litru izdihanega zraka," so sporočili s PU Celje. Nesporen "zmagovalec" včerajšnjega dne pa je voznik, ki je na Mariborski cesti, kjer je omejitev hitrosti 50 km/h, vozil 129 km/h. Na njegovo nesrečo so prav tam policisti Postaje prometne policije opravljali meritve hitrosti z radarjem. Hitrost bo plačal z najmanj tisoč evri, dobil bo 18 kazenskih točk, izgubil pa vozniško dovoljenje.

Danes bodo meritve hitrosti z radarjem policisti s PU Murska Sobota opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona in na relaciji Dokležovje–Melinci–Črenšovci–Dobrovnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.