V nekaj urah 31 preprečili nezakonit vstop v Slovenijo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Hrvaška policija je v slabih 14 urah 31 ljudem preprečila, da bi mimo mejnih prehodov vstopili v Slovenijo, so danes sporočili na spletni strani primorsko-goranske policijske uprave. Gre za državljane več azijskih in afriških držav ter Kosova.
Oglej si celoten članek

Kot so poudarili, so med 13. uro v ponedeljek in 3. uro davi v gozdih med mejnim prehodom Rupa - Jelšane in krajem Šapjane ustavili državljane Afganistana, Alžirije, Kosova in Sirije, ki so nameravali prestopiti državno mejo na nezakonit način.

Policisti iz Delnic pa so na vlaku, ki pelje med Zagrebom in Reko, ujeli državljane Afganistana, Alžirije Mjanmara in Pakistana, za katere so ocenili, da nameravajo nadaljevati svojo pot proti Zahodni Evropi mimo mejnih prehodov.

Po kriminalistični preiskavi so tuje državljane privedli pred sodnika za prekrške.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:35 4. December 2012.

    parola slovenske pomladi naj bo: "STOP COMMUNIST MAFIA" - naj nas tuji mediji tako prepoznajo, vsa korupcija v SLO temelji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.