V nesreči 40 poškodovanih

Foto: Žurnal24 Prva dva vagona za lokomotivo sta iztirila in se prevrnila. (Foto: Reuters)
Včeraj je na norveško- švedski meji iztiril vlak. Okoli 40 potnikov je poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Na vlaku, ki je potoval od Osla do Stockholma, je bilo okoli 280 potnikov. Poškodbe je utrpelo 40 ljudi. Dve osebi sta huje poškodovani, vendar izven življenjske ogroženosti.

Policija vzrok nesreče še preiskuje. Zaenkrat sumijo, da se je med kolesa prvega vagona za lokomotivo zataknil neznani predmet.

"Poškodovane so odpeljali v lokalne bolnišnice, nekatere nazaj v Oslo, ostali pa so noč preživeli v mestni hiši in bodo danes na cilj prispeli z avtobusom," je dejal tiskovni predstavnik norveških železnic NSB.

Foto: Žurnal24

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.