V nesreči izgubil del noge

Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Bralec Sebastijan) Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja Foto: Žurnal24 nesreča, motorist, motor, Slovenj Gradec, Mislinja
V soboto se je na cesti Slovenj Gradec - Mislinja zgodila prometna nesreča, v kateri je bil huje poškodovan 71-letni motorist. Slednjemu so morali v bolnišnici amputirati nogo.
Oglej si celoten članek

71-letni motorist iz okolice Raven na Koroškem je, kot so sporočili iz PU Slovenj Gradec, vozil motorno kolo BMW iz Slovenj Gradca proti Mislinji.

Izven naselja Mislinjska Dobrava pa je v blagem in preglednem desnem ovinku zapeljal preko neprekinjene ločilne črte na levo stran vozišča, po katerem je z osebnim avtomobilom audi pripeljal 60-letni voznik iz Slovenj Gradca.

Amputirati so mu morali nogo
Ta je z vozilom zapeljal skrajno desno, vendar trčenja nesreče ni mogel preprečiti. Po trčenju je 71-letnik zapeljal izven vozišča na travnato površino. Pri tem se je hudo telesno poškodoval.

Foto: Žurnal24

Z reševalnim vozilom je bil prepeljan v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec, kjer so mu amputirali levo nogo pod kolenom. Voznik osebnega avtomobila v prometni nesreči ni bil telesno poškodovan.

Cesta zaprta dve uri
Na udeleženih vozilih pa je nastala gmotna škoda za okoli 5.500 evrov. Zaradi ogleda kraja prometne nesreče je promet na tem delu glavne ceste, v času od 14.10 do 16.00 ure potekal po obvozni cesti, fizično pa so ga urejali policisti.

Policisti Postaje prometne policije Slovenj Gradec, ki so opravili ogled kraja prometne nesreče, bodo zoper voznika motornega kolesa, zaradi kršitev veljavnih določb Zakona o varnosti cestnega prometa (ZVCP-1), podali obdolžilni predlog na Okrajno sodišče Slovenj Gradec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.