V nesreči umrla, opazil ni nihče

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V Orešju pri Ptuju se je ponoči voznica zaletela v drevo. Umrla je na mestu nesreče.
Oglej si celoten članek

Potem ko je včeraj voznik komunalnega vozila v Izoli do smrti zbil 87-letno peško, je do smrtne prometne nesreče ponoči prišlo tudi pri Ptuju.

Dežurni na 113 v Mariboru je nekaj pred polnočjo prejel klic, da je v kraju Orešje pri Ptuju prišlo do hujše prometne nesreče. Vozilo se je zaletelo v drevo, voznica v njem pa ob prihodu krajana, ki je klical na policijo, ni več kazala znakov življenja.

Policisti so ugotovili, da je 48-letna voznica iz Ptuja med 15. in 16. uro, vozila osebni avtomobil po Orešju iz smeri Ptuja proti Krčevini pri Vurbergu. Po ocenah policije je prehitro pripeljala v desni blagi nepregledni ovinek. Zaneslo jo je v levo, čez nasprotno smerno vozišče, nato pa čez bankino in travnato brežino v gozd, kjer je na pobočju gozda s sprednjim levim delom in streho trčila v drevo. Vozilo je po trčenju obstalo na levem boku s streho naslonjeno ob drevo v katero je trčilo. Voznica je ostala ukleščena na voznikovem sedežu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.