Slovenija > Črna kronika
23 ogledov

V nesreči umrla, opazil ni nihče

prometna nesreča, gozd, avto zletel s ceste Žurnal24 main
V Orešju pri Ptuju se je ponoči voznica zaletela v drevo. Umrla je na mestu nesreče.

Potem ko je včeraj voznik komunalnega vozila v Izoli do smrti zbil 87-letno peško, je do smrtne prometne nesreče ponoči prišlo tudi pri Ptuju.

Dežurni na 113 v Mariboru je nekaj pred polnočjo prejel klic, da je v kraju Orešje pri Ptuju prišlo do hujše prometne nesreče. Vozilo se je zaletelo v drevo, voznica v njem pa ob prihodu krajana, ki je klical na policijo, ni več kazala znakov življenja.

Policisti so ugotovili, da je 48-letna voznica iz Ptuja med 15. in 16. uro, vozila osebni avtomobil po Orešju iz smeri Ptuja proti Krčevini pri Vurbergu. Po ocenah policije je prehitro pripeljala v desni blagi nepregledni ovinek. Zaneslo jo je v levo, čez nasprotno smerno vozišče, nato pa čez bankino in travnato brežino v gozd, kjer je na pobočju gozda s sprednjim levim delom in streho trčila v drevo. Vozilo je po trčenju obstalo na levem boku s streho naslonjeno ob drevo v katero je trčilo. Voznica je ostala ukleščena na voznikovem sedežu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.