V njegovi hiši ga je nekdo umoril

Foto: Žurnal24 Umor v Čežarjih Foto: Žurnal24 Umor v Čežarjih Foto: Žurnal24 Umor v Čežarjih
Policija je potrdila. Moški, ki so ga včeraj našli v naselju Čežarji pri Kopru, je bil resnično umorjen.
Oglej si celoten članek

Na policiji so v sporočilu za javnost sporočili, da so potrdili identiteto moškega trupla, ki so ga našli v stanovanjski hiši. "Gre za 57-letnega domačina, ki je v tej hiši tudi živel. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je umrl nasilne smrti."

Ste ga poznali? Pomagajte razkriti ozadje!

Policija naproša: "Vse, ki so žrtev dobro poznali ali poznajo okoliščine zadnjih dni njegovega življenja, prosimo, naj čim prej pokličejo na Policijsko postajo Koper, našo interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200 in nam pomagajo pridobiti podatke, ki bi lahko razjasnili okoliščine umora."

Ogled kraja umora se danes nadaljuje.

Zjutraj ni odklenil trgovine

Po neuradnih podatkih je bil žrtev kaznivega dejanja O. V., zaposlen kot poslovodja v trgovini v bližnjem Sv. Antonu. Ker ga zjutraj ni bilo v trgovino, ki bi jo sicer moral odkleniti, je sodelavka po neuspešnem klicanju na telefon odšla k njemu domov, poroča Regionalobala.si. Tam je opazila, da je hiša odklenjena, notranjost pa premetana, nakar je poklicala policiste. Ti so moškega našli mrtvega, neuradno v kleti hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.