Slovenija > Črna kronika
9 ogledov

V njegovi hiši ga je nekdo umoril

Policijski trak.
1/3
Nik Rovan
Policija je potrdila. Moški, ki so ga včeraj našli v naselju Čežarji pri Kopru, je bil resnično umorjen.

Na policiji so v sporočilu za javnost sporočili, da so potrdili identiteto moškega trupla, ki so ga našli v stanovanjski hiši. "Gre za 57-letnega domačina, ki je v tej hiši tudi živel. Z ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je umrl nasilne smrti."

Ste ga poznali? Pomagajte razkriti ozadje!

Policija naproša: "Vse, ki so žrtev dobro poznali ali poznajo okoliščine zadnjih dni njegovega življenja, prosimo, naj čim prej pokličejo na Policijsko postajo Koper, našo interventno številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200 in nam pomagajo pridobiti podatke, ki bi lahko razjasnili okoliščine umora."

Ogled kraja umora se danes nadaljuje.

Zjutraj ni odklenil trgovine

Po neuradnih podatkih je bil žrtev kaznivega dejanja O. V., zaposlen kot poslovodja v trgovini v bližnjem Sv. Antonu. Ker ga zjutraj ni bilo v trgovino, ki bi jo sicer moral odkleniti, je sodelavka po neuspešnem klicanju na telefon odšla k njemu domov, poroča Regionalobala.si. Tam je opazila, da je hiša odklenjena, notranjost pa premetana, nakar je poklicala policiste. Ti so moškega našli mrtvega, neuradno v kleti hiše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.