V noči na petek snega le za vzorec

Foto: Bralka Polona
Foto: Bralka Polona
Pred novim letom 2012 nas čaka razmeroma razgibano vreme. Medtem ko lahko še v noči na petek zapade nekaj snega, nas na silvestrovo čaka suho vreme.
Oglej si celoten članek

Prva pooblačitev nas čaka že jutri popoldne, ko se bodo začele pojavljati občasne padavine. Po nižinah sprva kot rahel dež, ki bo nato prehajal v sneg. Najbolje jo bodo odnesli Prekmurci in Štajerci, kjer vremenoslovci pričakujejo suho vreme.

V petek se bo tako nadaljevalo spremenljivo do pretežno oblačno vreme, saj se bodo popoldne še pojavljale posamezne, kratkotrajne plohe.

Na Agenciji za okolje RS so ob tem za zurnal24.si dejali, da se bo v noči na soboto spet zjasnilo, zato bo jutro na zadnji dan leta bolj mrzlo. Čez dan pa se bo spet malce pooblačilo, a večjih padavin ni pričakovati.

Suho vreme se bo nadaljevalo tudi v nedeljo, tako da boste lahko novo leto na prostem pričakali brez dežnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.