V petek serija vlomov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Celjski policisti so imeli v petek polne roke dela z vlomilci.
Oglej si celoten članek

Celjski policisti so imeli v petek polne roke dela z vlomilci. Pri Šmarju so iz hiše odnesli manjši sef z gotovino. 

V Žalcu je v petek ponoči neznani storilec vlomil v osebno vozilo. Ukradel je bundo in kovček z dokumenti. Vlom v vozilo so v petek obravnavali tudi na parkirišču pokopališča v Vojniku.  Lastnica vozila pogreša žensko torbico z dokumenti, plačilnimi karticami in gotovino.

Odnesli sef z gotovino

V Bobovem pri Šmarju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska vrata, je odnesel manjši prenosni sef z gotovino.

V Gubnem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je neznani storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih lastniki ne pogrešajo ničesar. 

Vloma v stanovanjski hiši so v petek obravnavali tudi v Kamenčah in v Podvrhu  pri Braslovčah. V obeh primerih je storilec v hiši vlomil skozi okni in ukradel več zlatnine.

V soboto je prišlo do vloma v gospodarsko poslopje ob stanovanjski hiši v Žlaborju na območju Policijske postaje Mozirje. Storilec je ukradel kompresor in starejšo zračno puško.

V nedeljo celjski policisti o vlomih niso bili obveščeni. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.