Slovenija > Črna kronika
28 ogledov

V petek serija vlomov

vlom Profimedias
Celjski policisti so imeli v petek polne roke dela z vlomilci.

Celjski policisti so imeli v petek polne roke dela z vlomilci. Pri Šmarju so iz hiše odnesli manjši sef z gotovino. 

V Žalcu je v petek ponoči neznani storilec vlomil v osebno vozilo. Ukradel je bundo in kovček z dokumenti. Vlom v vozilo so v petek obravnavali tudi na parkirišču pokopališča v Vojniku.  Lastnica vozila pogreša žensko torbico z dokumenti, plačilnimi karticami in gotovino.

Odnesli sef z gotovino

V Bobovem pri Šmarju so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska vrata, je odnesel manjši prenosni sef z gotovino.

V Gubnem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, je neznani storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Po prvih podatkih lastniki ne pogrešajo ničesar. 

Vloma v stanovanjski hiši so v petek obravnavali tudi v Kamenčah in v Podvrhu  pri Braslovčah. V obeh primerih je storilec v hiši vlomil skozi okni in ukradel več zlatnine.

V soboto je prišlo do vloma v gospodarsko poslopje ob stanovanjski hiši v Žlaborju na območju Policijske postaje Mozirje. Storilec je ukradel kompresor in starejšo zračno puško.

V nedeljo celjski policisti o vlomih niso bili obveščeni. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.