V pisarnah na Brdu do 40 stopinj

Foto: Žurnal24 Načrtovalci centra pri Brdu so za elito lepo poskrbeli z klimatiziranimi prostor
Združenje policistov Slovenije je inšpektorat za delo obvestilo o nemogočih delovnih razmerah policistov pri protokolarnem objektu Brdo. V kontrolnem objektu so namerili kar 40 stopinj.
Oglej si celoten članek

Združenje policistov Slovenije je obvestilo inšpektorat za delo o kršitvah zakona o varnosti in zdravju pri delu v protokolarnem objektu Brdo pri Kranju. Združenje navaja, da so prejeli več prijav policistov, ki so začasno premeščeni na nadzorno točko pri protokolarnem objektu, kjer so v delovnih prostorih namerili okoli 40 stopinj Celzija.

Sporen naj bi bil objekt pri vhodu v protokolarni objekt, tako imenovani rastlinjak, v katerem policisti opravljajo naloge nadzora in varovanja, je v sporočilu za javnost zapisal sekretar združenja Teodor Goznikar.

Namerili so 39,8 stopinje
Združenje v obvestilu inšpekciji navaja, da naj bi policisti v dneh, ko je bilo vreme sončno, v objektu namerili 39,8 stopinje Celzija. Policisti so delodajalca opozorili, da so delovni pogoji neustrezni, vendar se delodajalec na opozorila ni odzval tako, da bi vzpostavil normalne pogoje dela, so zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.