V Pivki iščejo klovna z motorko, ki strašita otroke

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Policija še vedno intenzivno išče moška, preoblečena v klovna, ki sta v Pivki z delujočo motorno žago in težkim kladivom strašila mlajše šolarje.
Oglej si celoten članek

Pivko je močno vznemirilo četrtkovo dogajanje pri tamkajšnji osnovni šoli.

Na poti med vrtcem do šole se je pred otrokom pojavil v klovna zamaskirani neznanec z motorno žago v roki. "Motorko" je nato še prižgal, tako da je otrok, star okoli deset let, prestrašen zbežal v šolo in povedal o dogodku. Poleg klovna z motorno žago naj bi bil poleg še en klovn, ki je v rokah nosil težko kladivo. 

Policija je z izjavami za zdaj še skopa, tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec je za Žurnal24 povedala, da so se z vso intenzivnostjo odzvali, saj so o strašljivih "klovnih" dobili več ločenih prijav. Tako naj bi bilo prestrašenih otrok še več.

Preiskava proti nepridipravom še poteka. Na policiji ne želijo špekulirati o razlogih, da nekdo na tak način straši otroke, opozarjajo pa na hude in dolgotrajne psihične posledice, ki jih to lahko povzroči pri najmlajših. 

Zato pozivajo vse, ki karkoli vedo o dogajanju in o "klovnih", naj to sporočijo na številko 113 ali anoninmo številko policije 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 12:20 24. December 2015.

    Vse se da ozdravt. Tut tele klovne :D BAM BAM pa pade na tla ko čep

  • 19:50 20. December 2015.

    ne isci krivde pri homosexualcih..lol zato da nekdo z masko strasi otroke se ne pomeni da so tega krivi geji …

  • 12:43 20. December 2015.

    Kdo smo velejunaki boš spoznal nocoj po 19,00 uri.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.