Slovenija > Črna kronika
146 ogledov

V Pivki iščejo klovna z motorko, ki strašita otroke

Klovn Profimedias
Policija še vedno intenzivno išče moška, preoblečena v klovna, ki sta v Pivki z delujočo motorno žago in težkim kladivom strašila mlajše šolarje.

Pivko je močno vznemirilo četrtkovo dogajanje pri tamkajšnji osnovni šoli.

Na poti med vrtcem do šole se je pred otrokom pojavil v klovna zamaskirani neznanec z motorno žago v roki. "Motorko" je nato še prižgal, tako da je otrok, star okoli deset let, prestrašen zbežal v šolo in povedal o dogodku. Poleg klovna z motorno žago naj bi bil poleg še en klovn, ki je v rokah nosil težko kladivo. 

Policija je z izjavami za zdaj še skopa, tiskovna predstavnica PU Koper Anita Leskovec je za Žurnal24 povedala, da so se z vso intenzivnostjo odzvali, saj so o strašljivih "klovnih" dobili več ločenih prijav. Tako naj bi bilo prestrašenih otrok še več.

Preiskava proti nepridipravom še poteka. Na policiji ne želijo špekulirati o razlogih, da nekdo na tak način straši otroke, opozarjajo pa na hude in dolgotrajne psihične posledice, ki jih to lahko povzroči pri najmlajših. 

Zato pozivajo vse, ki karkoli vedo o dogajanju in o "klovnih", naj to sporočijo na številko 113 ali anoninmo številko policije 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 21
  • Rok Perko 12:20 24.december 2015.

    Vse se da ozdravt. Tut tele klovne :D BAM BAM pa pade na tla ko čep

  • Nico Cavalli 19:50 20.december 2015.

    ne isci krivde pri homosexualcih..lol zato da nekdo z masko strasi otroke se ne pomeni da so tega krivi geji sprijazni se da smo #win in zamaga je nasa

  • maresem2 12:43 20.december 2015.

    Kdo smo velejunaki boš spoznal nocoj po 19,00 uri.