V požaru zdravstvene težave štirih, ki so gasili

Foto: PGE Krško
Foto: PGE Krško
Požar je povzročil tudi za deset tisočakov materialne škode.
Oglej si celoten članek

V soboto zvečer je zagorelo v stanovanjski hiši v Gornjem Pijavškem. Gasilci so požar pogasili, med poskusom gašenja pa so se štiri osebe nadihale dima. Oskrbeli so jih reševalci, eno osebo pa odpeljali na opazovanje v bolnišnico. Po za zdaj nestrokovnih ocenah je v požaru nastalo za okoli 10.000 evrov, so sporočili novomeški policisti.

Obvestilo o požaru v stanovanjski hiši, v katerem so pogoreli tramovi, so bili policisti obveščeni v soboto okoli 19.30 zvečer, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Po prvih zbranih informacijah je ogenj zajel ostrešje stanovanjske hiše. Kriminalisti sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto so sicer že opravili ogled požarišča in nadaljujejo s preiskavo. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo, so še sporočili s policije.

Slovenija Požar v Kranju: Dve osebi ranjeni, evakuirali 16 stanovalcev Slovenija Gasilci in policisti imajo dovolj, nove težave za vlado Roberta Goloba

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.