Slovenija
281 ogledov

V požaru zdravstvene težave štirih, ki so gasili

Požar PGE Krško
Požar je povzročil tudi za deset tisočakov materialne škode.

V soboto zvečer je zagorelo v stanovanjski hiši v Gornjem Pijavškem. Gasilci so požar pogasili, med poskusom gašenja pa so se štiri osebe nadihale dima. Oskrbeli so jih reševalci, eno osebo pa odpeljali na opazovanje v bolnišnico. Po za zdaj nestrokovnih ocenah je v požaru nastalo za okoli 10.000 evrov, so sporočili novomeški policisti.

Obvestilo o požaru v stanovanjski hiši, v katerem so pogoreli tramovi, so bili policisti obveščeni v soboto okoli 19.30 zvečer, so sporočili s Policijske uprave (PU) Novo mesto.

Po prvih zbranih informacijah je ogenj zajel ostrešje stanovanjske hiše. Kriminalisti sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto so sicer že opravili ogled požarišča in nadaljujejo s preiskavo. O ugotovitvah bodo obvestili pristojno tožilstvo, so še sporočili s policije.

Požar v Kranju Slovenija Požar v Kranju: Dve osebi ranjeni, evakuirali 16 stanovalcev slovenska policija Slovenija Gasilci in policisti imajo dovolj, nove težave za vlado Roberta Goloba

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.