V požaru zgorela drobnica, domačinka utrpela opekline

Foto: PGE Celje
Foto: PGE Celje
Na območju celjske policijske uprave je ta konec tedna dvakrat zagorelo. Materialna škoda je ogromna.
Oglej si celoten članek

V petek v zgodnjih večernih urah je v Štorah pri Celju prišlo do požara na gospodarskem poslopju, ki je pogorelo v celoti. V požaru je pogorelo nekaj drobnice, priključki za delovne stroje, mlin za mletje
žita in za okoli dvajset nakladalk sena. Vzrok za nastanek požara policisti še ugotavljajo. Lastniki, ki so iz gorečega hleva rešili nekaj živine, škodo ocenjujejo na okoli 25.000 evrov.

Nocoj je visoka materialna škoda, ki jo ravno tako ocenjujejo na 25 tisočakov nastala tudi v požaru v stanovanjski hiši v Podsredi na območju Šmarij pri Jelšah. V nočnih urah je zagorelo na hladilniku v kuhinji, ogenj pa se je razširil po notranjosti hiše. Pri gašenju je 30-letna domačinka utrpela opekline po rokah. Ogled policisti še opravljajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.