V preglednem ovinku na nasprotni pas

Foto: Žurnal24
V soboto se je v prometni nesreči na območju Policijske uprave Celje huje poškodoval voznik osebnega vozila. Policisti so z alkotesti preizkusili 225 voznikov.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila na regionalni cesti izven naselja Lesično, kjer je 28- letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Lesičnega proti Kozjem. V dolgem preglednem ovinku je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pripeljal voznik avtobusa. V trčenju se je voznik osebnega vozila huje poškodoval.

225 testov, dva ostala brez izpita
Sicer pa so celjski policisti od petka do nedelje pridržali sedem voznikov. Samo v noči iz petka na soboto so v sklopu poostrene kontrole na območu Rogaške Slatine in Šmarij pri Jelšah z alkotesti preizkusili 225 voznikov. Dva sta zaradi vožnje pod vplivom alkohola izgubila vozniško dovoljenje. Najvišja ugotovljena stopnja alkohola je bila 0,83 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.