Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

V preglednem ovinku na nasprotni pas

Žurnal24 main
V soboto se je v prometni nesreči na območju Policijske uprave Celje huje poškodoval voznik osebnega vozila. Policisti so z alkotesti preizkusili 225 voznikov.

Prometna nesreča se je zgodila na regionalni cesti izven naselja Lesično, kjer je 28- letni voznik osebnega vozila vozil iz smeri Lesičnega proti Kozjem. V dolgem preglednem ovinku je zapeljal na nasprotni vozni pas v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pripeljal voznik avtobusa. V trčenju se je voznik osebnega vozila huje poškodoval.

225 testov, dva ostala brez izpita
Sicer pa so celjski policisti od petka do nedelje pridržali sedem voznikov. Samo v noči iz petka na soboto so v sklopu poostrene kontrole na območu Rogaške Slatine in Šmarij pri Jelšah z alkotesti preizkusili 225 voznikov. Dva sta zaradi vožnje pod vplivom alkohola izgubila vozniško dovoljenje. Najvišja ugotovljena stopnja alkohola je bila 0,83 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.