V prepiru z nožem porezal sodelavca

Foto: Profimedia
Na območju Celja so v torek policisti obravnavali tri pretepe.
Oglej si celoten članek

V kuhinji gostinskega lokala v Celju sta se sprla dva zaposlena, v pretepu, ki je sledil, pa je 23-letni moški z nožem porezal 36-letnega sodelavca in ga huje poškodoval. Dva moška sta se stepla tudi v enem od celjskih fitnesov. V Velenju pa sta se tepla tujca.

V kuhinji gostinskega lokala sta se dva zaposlena ob približno 14. uri najprej sprla, prepir pa je prerasel v pretep. Mlajši je starejšega huje poškodoval, vendar pa ni v smrtni nevarnosti. Povzročitelju hude poškodbe so odvzeli prostost in odredili pridržanje zanj, a so ga v večernih urah že izpustili. Zaradi povzročitve hude telesne poškodbe ga bodo kazensko ovadili, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

V enem od celjskih fitnesov pa sta se moška stepla v večernih urah. Eden je bil lažje poškodovan. Sledila bo kazenska ovadba.

Pred gostinskim lokalom v Velenju sta se ob približno 20. uri stepla tuja državljana z bivališčem v Sloveniji. Tudi v tem primeru je bil eden lažje poškodovan. Po zbranih obvestilih bo sledila kazenska ovadba.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.