Slovenija > Črna kronika
903 ogledov

V prepiru z nožem porezal sodelavca

Novice: V prepiru z nožem porezal sodelavca - Nož
Na območju Celja so v torek policisti obravnavali tri pretepe.

V kuhinji gostinskega lokala v Celju sta se sprla dva zaposlena, v pretepu, ki je sledil, pa je 23-letni moški z nožem porezal 36-letnega sodelavca in ga huje poškodoval. Dva moška sta se stepla tudi v enem od celjskih fitnesov. V Velenju pa sta se tepla tujca.

V kuhinji gostinskega lokala sta se dva zaposlena ob približno 14. uri najprej sprla, prepir pa je prerasel v pretep. Mlajši je starejšega huje poškodoval, vendar pa ni v smrtni nevarnosti. Povzročitelju hude poškodbe so odvzeli prostost in odredili pridržanje zanj, a so ga v večernih urah že izpustili. Zaradi povzročitve hude telesne poškodbe ga bodo kazensko ovadili, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

V enem od celjskih fitnesov pa sta se moška stepla v večernih urah. Eden je bil lažje poškodovan. Sledila bo kazenska ovadba.

Pred gostinskim lokalom v Velenju sta se ob približno 20. uri stepla tuja državljana z bivališčem v Sloveniji. Tudi v tem primeru je bil eden lažje poškodovan. Po zbranih obvestilih bo sledila kazenska ovadba.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.