V pretepu trije poškodovani

Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto)
Pred enim od brežiških lokalov je v nedeljo nekaj minut po polnoči prišlo do množičnega pretepa. Šest mladostnikov naj bi domnevno brez razloga pretepli 3 osebe. Zaslišani in kazensko ovadeni.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Krško so morali v nedeljo, nekaj minut po polnoči, ukrepati v enem od brežiških gostinskih lokalov, kjer naj bi prišlo do množičnega pretepa, več oseb pa naj bi bilo poškodovanih.

Razlog za pretepe bodo osumljenci lahko pojasnili pred sodnikom, saj so za tri napisali kazensko ovadbo zaradi suma kaznivega dejanja nasilništva, za enega izmed njih pa še kazensko ovadbo zaradi tatvine.

"Z opravljenimi razgovori, ogledom in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da naj bi šest mladostnikov, starih 18 in 19 let, iz Sevnice, Radeč in okolice Celja, v in pred gostinskim lokalom domnevno brez razloga pretepli tri osebe," je sporočil tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc.

Tepli, kradli in odšli
Pretepači so začeli v lokalu in se najprej spravili na 21-letnika iz okolice Brežic, za tem pa še pred lokalom na 31-letnika in 21-letnico iz okolice Krškega, kateri so odnesli tudi torbico z mobilnim telefonom. Vsi trije napadeni so bili lažje telesno poškodovani.

Osumljenci so se s kraja odpeljali pred prihodom policistov, a so jih prestregli v Krškem in odpeljali na brežiško policijsko postajo na zaslišanje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.