Slovenija
39 ogledov

V pretepu trije poškodovani

Fotografija je simbolična. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Pred enim od brežiških lokalov je v nedeljo nekaj minut po polnoči prišlo do množičnega pretepa. Šest mladostnikov naj bi domnevno brez razloga pretepli 3 osebe. Zaslišani in kazensko ovadeni.

Policisti Policijske uprave Krško so morali v nedeljo, nekaj minut po polnoči, ukrepati v enem od brežiških gostinskih lokalov, kjer naj bi prišlo do množičnega pretepa, več oseb pa naj bi bilo poškodovanih.

Razlog za pretepe bodo osumljenci lahko pojasnili pred sodnikom, saj so za tri napisali kazensko ovadbo zaradi suma kaznivega dejanja nasilništva, za enega izmed njih pa še kazensko ovadbo zaradi tatvine.

"Z opravljenimi razgovori, ogledom in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da naj bi šest mladostnikov, starih 18 in 19 let, iz Sevnice, Radeč in okolice Celja, v in pred gostinskim lokalom domnevno brez razloga pretepli tri osebe," je sporočil tiskovni predstavnik PU Krško Robert Perc.

Tepli, kradli in odšli
Pretepači so začeli v lokalu in se najprej spravili na 21-letnika iz okolice Brežic, za tem pa še pred lokalom na 31-letnika in 21-letnico iz okolice Krškega, kateri so odnesli tudi torbico z mobilnim telefonom. Vsi trije napadeni so bili lažje telesno poškodovani.

Osumljenci so se s kraja odpeljali pred prihodom policistov, a so jih prestregli v Krškem in odpeljali na brežiško policijsko postajo na zaslišanje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.