V prostem času prijel mladoletnika, ki je kradel

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Mladoletnik kradel v trgovini in skoraj pobegnil. V svojem prostem času ga je ujel policist, ki je bil slučajno v bližini.
Oglej si celoten članek

"Sinoči, 17. 8. 2016, malo 20. uri je še ne polnoletni mladenič iz okolice Maribora, v eni od trgovin na Tržaški cesti v Mariboru izvršil tatvino večih artiklov v vrednosti nekaj več kot 50 evrov. Njegovo dejanje so opazili varnostniki, ga skušali zadržati, vendar jim je osumljenec pobegnil. Varnostnik je stekel za njim, ostali zaposleni pa so o dejanju obvestili policijo," so sporočili policisti mariborske policijske uprave. 

Po naključju je bil v bližini policisti policijske postaje Lenart, ki sicer ni bil v službi in v uniformi. 

"Kakor policistu nalaga zakon je priskočil na pomoč varnostniku, da sta osumljenca prijela in ga zadržala do prihoda patrulje na kraj. Uniformirani policisti so mladoletnika pridržali, mu zasegli ukradene predmete ter jih vrnili oškodovani trgovini. O dejanju so obvestili tudi njegove starše in jim sina po zaključku pridržanja predali v varstvo," so sporočili policisti, ki bodo mladoletnika ovadili tožilstvu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.