V savni posredovala policija

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Pomurske policiste so poklicali v savno.
Oglej si celoten članek

V soboto je v eni izmed savn na območju Policijske uprave Murska Sobota  prišlo do incidenta med gosti, ki ga je povzročil 44-letni gost, oblečen v kopalke.

Moškega so ostali gostje savn sprva opozarjali, da kopalke v ta prostor ne sodijo, a opozorila niso zalegla, moški je vztrajal v svojih kopalkah.

Med gosti savn je nato prišlo do prepira, ki je prerasel celo v pretep; 44-letni moški je bil pri tem poškodovan. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da gre za lažje poškodbe.

Primer so obravnavali policisti, ki so dvema kršiteljema javnega reda in miru izrekla globo v višini 417,19 evra.

Brez razloga Na sprehodu so ga pretepli

Slovenija Stari znanci so se sprli in enega pretepli do smrti

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 17:24 8. November 2018.

    Zanimivo! Pretepli so gosta s kopalkami ... Ali so ga pretepli s kopalkami .. Ali so pretepli gosta v kopalkah!?

  • 13:42 7. November 2018.

    Bil je komentar bližnje priče ? da je bil cel kažin zaradi tujca (očitno kulturna), katerega ženo-punco je nadlegoval opiti …

  • 10:30 7. November 2018.

    So bili tudi policisti brez kopalk,red je red..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.