Slovenija > Črna kronika
3457 ogledov

Stari znanci so se sprli in enega pretepli do smrti

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
Policisti so razkrili podrobnosti dogajanja na Jesenicah, kjer so v nedeljo zjutraj našli mrtvega moškega.

Policisti so bili v nedeljo zjutraj obveščeni, da so v objektu na območju Jesenic našli moško truplo. Ob ogledu kraja dogodka je postalo jasno, da je moški umrl nasilne smrti. Do večera so prijeli tri osebe, ki jih utemeljeno sumijo kaznivega dejanja povzročitve posebno hudih telesnih poškodb, zaradi katerih je žrtev umrla. 

Tri osebe, gre za dva moškega in žensko, so kriminalisti včeraj privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanje odredil pripor. 

Preiskava je pokazala, da so bili pokojni in osumljenci dobri znanci. V nedeljo so se v nastanitvenem objektu sprli. Najprej je prišlo do prepira, nato še do pretepa, v katerem je pokojni utrpel zelo hude telesne poškodbe. Zavarovane sledi na kraju kažejo, da so bili aktivni vsi trije osumljenci. 

Poškodbe na žrtvi so po prvih ugotovitvah posledica udarcev in brc. Odrejena je bila sodna obdukcija, v kateri se natančen vzrok smrti še ugotavlja. 

Osumljenci in žrtev so bili že pred tem dogodkom obravnavani v policijskih postopkih. 

Kraj kaznivega dejanja sta si minulo nedeljo ogledala dežurni preiskovalni sodnik in državna tožilka, v preiskavi pa so sodelovali tudi strokovnjaki Nacionalnega forenzičnega laboratorija.

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2