V sladoledu dobil še muho

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Bralec je v sladoledu, ki ga je kupil v restavraciji s hitro prehrano, dobil muho.
Oglej si celoten članek

"Okusen priboljšek," je ob fotografiji zapisal bralec. Muho v sladoledu so mu postregli v eni od poslovalnic restavracije McDonald's v Mariboru. "Osebju sem pokazal dodatek – muho, gospa se je začudila in se diskretno opravičila. Poslovalnico sem zapustil z zelo grenkim priokusom, v njihove poslovalnice se ne vračam več," je dodal bralec.

"To je nemogoče"

Za pojasnilo, kako se je lahko zgodilo, da je v sladoled zašla muha, so nam z McDonald'sa Slovenija sporočili, da "je nemogoče, da bi v procesu  priprave  v sladoledu pristala muha". "Dnevno postrežemo več kot 20.000 gostov in še nikoli nismo imeli pritožbe, kot jo navajate," so nam odvrnili. 

Poudarili so, da vse postopke izvajajo skladno s HACCP-standardi, uporabljajo pa  "surovine vrhunske kakovosti in preverjenega porekla ter sledimo najvišjim zdravstvenim standardom varne hrane".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 22:44 9. April 2014.

    ta muha bi bila itak nekaj najbolj zdravega,kar bi lahko požrl tam

  • 22:44 9. April 2014.

    2 leti so se s pomurko pogajali, da so jim izdobavljali govedino s tako malo mascobe kot je njihov standard, …

  • 22:42 9. April 2014.

    oja, pa gredo, velik bolj kot povprecna slovenska ostarija kjer se spara na vsakem koraku in cvre v najcenejsem Mercator …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.