V Sloveniji nevarni italijanski kupci

Foto: Žurnal24 Italijani ga tankajo kar v prtljažnik.
Italijani, ki hodijo v Slovenijo tankat cenejši bencin, se domov ne peljejo le s polnim tankom, ampak kupi kanistrov in celo doma narejeno cisterno, polno dragocene in nevarne tekočine.
Oglej si celoten članek

Odkar je Slovenija v schengnu in so padle meje z zahodno sosedo, se Italijani, predvsem tisti iz Furlanije, množično odpravljajo po nakupih v našo domovino. Privlači jih "poceni" bencin. A ker jih sama pot stane toliko, da se jim na koncu ne izplača, so se odločili kar se da izkoristiti prtljažnik svojega avtomobila. V minulih dneh je italijanska policija na meji med Slovenijo in Italijo tako ustavila štiri Benečane in jim zaplenila vozila. Trije od njih so imeli prtljažnike natrpane s kanistri bencina, eden pa je šel tako daleč, da je prtljažnik spremenil v improvizirano cisterno iz steklenih vlaken in jo napolnil s tristo litri dizla.

"Genij" je pozornost policistov v Rabuieseu pritegnil z nenavadno lego svojega avtomobila. Ta je bil tako naložen, da je svoj zadek dobesedno vlekel po asfaltu, medtem ko je prednji del vozila štrel v zrak. Ko so ga policisti ustavili, da bi preverili, kakšen tovor prevaža, so zgroženi ugotovili, da bi le majhen trk z drugim vozilom povzročil pravo razdejanje. Vozilo so zaplenili, voznika pa čaka visoka kazen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.